O nas

Transumana je podjetje, ki se je specializiralo za prevajanje in izobraževanje izključno angleškega jezika. Namesto razpršene storitve za več jezikov, vam nudimo poglobljeno in celostno storitev za angleški jezik. Na ta način smo sposobni našim strankam zagotoviti profesionalne in visokokakovostne ter hkrati hitre storitve za ugodno ceno.  Naši primarni dejavnosti sta prevajanje  iz angleščine v slovenščino in obratno, ter izvajanje splošnih in specializiraneih tečajev angleščine. Transumana združuje krog poklicnih prevajalcev angleščine, specializiranih za določena področja prevajanja angleščine, diplomirane profesorje angleščine, pa tudi materne govorce angleščine.

Prevajanje angleščine Transumana Zakaj angleščina?

Dejstvo, da je angleški jezik postal mednarodni sporazumevalni jezik, nas je vodilo k oblikovanju vizije, v kateri ima primaren pomen zagotavljanje jasnega in odprtega kumunikacijeskega pretoka med slovenskim in angleškim jezikom.  Naše temeljno vodilo je odgovorni pristop in zagotavljanje kakovostnih prevodov angleščine in izobraževalnih storitev  za potrebe posameznikov, organizacij, podjetij doma in v tujini po konkurenčnih cenah. Verjamemo v prilagodljivost in tesno sodelovanje z naročniki, pri čemer nam je pomembno predvsem naslednje:

  • dosledno upoštevanje dogovorjenih rokov
  • spoštovanje naročnikovih zahtev
  • sodelovanje s strokovnjaki pri zahtevnih strokovnih prevodih
  • varovanje zaupnih podatkov naročnika

Za informacije in naročila nam pišite na elektronski naslov info@transumana.si oziroma izpolnite spletni obrazec povpraševanje ali pa pokličite na telefonsko številko 040 464 547. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili ali poslali informativni predračun. S Transumano so vaši prevodi iz angleščine v slovenščino ali iz slovenščine v angleščino v varnih rokah.

Na področju prevajanja nudi Transumana različne storitve:

VIZITKA


Naziv: TRANSUMANA, prevajalske storitve, Helena Lukman, s.p.
Vodja: Helena Lukman, univ. dipl. anglistka in sociologinja kulture
Naslov: Partizanska ulica 9/a
SI – 2277 Središče ob Dravi
Telefon//Faks: +386 2 719 0000
GSM: +386 40 464 547
E-naslov: info@transumana.si
Spletna stran: www.transumana.si
Matična številka: 3791874000
Davčna številka: 75769344
Davčna zavezanka: NE
Poslovni račun: 10100-0048587974 pri Banki Koper, d.d.
IBAN: SI56101000048587974
SWIFT: BAKOSI2X
http://www.transumana.si">
Proudly powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck