Cenik


Cena prevajanja iz angleščine v slovenščino in prevajanja iz slovenščine v angleščino ter drugih storitev podjetja Transumana so konkurenčne in odražajo kakovost prevajalskih storitev. Predstavljene cene so informativne, saj je končna cena storitve odvisna od dolžine in  zahtevnosti besedila, časa, načina sodelovanja in namena besedila. Za natančno ponudbo se nam oglasite preke elektronski pošte info@transumana.si, preko spletnega obrazca povpraševanje ali  po faksu na 02 719 0000.  V najkrajšem možnem času vam bo poslan informativni predračun.

Za prvo naročilo nudimo 15% popust! >> Ob sklenitvi ekskluzivne pogodbe možnost dodatnih ugodnosti.

Cene prevajanja angleščine veljajo za 1 prevajalsko stran (1500 znakov brez presledkov ali 250 besed).

Prevod splošnega besedila

prevajanje iz angleščine v slovenščino 19 EUR
prevajanje iz slovenščine v angleščino 23 EUR

Prevod strokovnega besedila

prevajanje iz angleščine v slovenščino 24 EUR
prevajanje iz slovenščine v angleščino 28 EUR

Sodno overjeni prevod

prevajanje iz angleščine v slovenščino 39 EUR
prevajanje iz slovenščine v angleščino 42 EUR

Tolmačenje

konsekutivno tolmačenje 90 EUR
simultano tolmačenje 90 EUR

Lekturiranje

lektoriranje slovenščina 5 EUR
lektoriranje angleščina 8 EUR

Oblikovanje

oblikovanje besedila 15 EUR

Podjetje Transuamanani davčni zavezanec,podane cene prevajanja iz angleščine v slovenščino in prevajanja iz slovenščine v angleščino pa tako predstavljajo končni strošek za naročnika.

SPLOŠNI IN PLAČILNI POGOJI

 • Dnevna norma prevajalca angleščine je 5 strani za prevode iz angleščine v slovenščino in 4 strani za prevode iz slovenščine v angleščino, oziroma do 20 lektorskih strani. Dan prevzema in dan oddaje prevoda, konec tedna in prazniki niso všteti v dnevno normo. Dodatek za nujnost zaračunamo 40 % na osnovno ceno.
 • Rok prevoda iz angleščine v slovenščinooziroma  prevoda iz slovenščine v angleščino se določi ob prejemu besedila.
 • Za prevode angleščine prejete z navadno pošto vam zaračunamo dodatne 4 EUR in stroške pošiljanja po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
 • Za prvi prevod iz angleščine v slovenščino oziroma prvi prevod iz slovenščine v angleščino se zahteva delno predplačilo, ostali del plačila pa v 9-ih dneh po izročitvi prevoda. Pri nadaljnjem sodelovanju in rednem plačilu zadostuje naročilnica oz. pisno naročilo. Račun z rokom plačila 9 dni pošljemo po opravljenem prevodu.
 • Pravna oseba nam za prevod iz angleščine v slovenščino oziroma prevod iz slovenščine v angleščino po predhodnem dogovoru pošlje naročilnico. Plačilo prevajanja angleščine  se izvede na osnovi izdanega računa v roku 9 dni.
 • Fizična oseba plačilo storitev prevajanja iz angleščine v slovenščino oziroma prevajanja iz slovenščine v angleščino poravna preko položnice ali e-bančništva. Prevode iz angleščine v slovenščino oziroma prevode iz slovenščine v angleščino posredujemo po prejetem plačilu ali prejetem potrdilu o plačilu, ki nam ga lahko pošljete po faxu ali e-pošti.
 • Reklamacije na prevode angleščine sprejemamo v pisni obliki v 5. delovnih  dneh od opravljene storitve.
 • Naročilo lahko prekličete eno uro po naši potrditvi naročila, ki vam jo pošljemo po elektronski pošti. V primeru, da je naročilo preklicano pozneje, vam zaračunamo opravljeno količino prevoda iz angleščine v slovenščino oziroma prevoda iz slovenščine v angleščino do trenutka preklica.
 • Po plačilu računa storitev prevajanja iz angleščine v slovenščino oziroma prevajanja iz slovenščine v angleščino pripadajo vse avtorske pravice naročniku. Do plačila prevajalske storitve je izdelek last podjetja Transumana.
 • V podjetju Transumana se obvezujemo, da bomo  z odgovornim pristopom in strokovnim znanjem zagotovili kakovostne prevode iz angleščine v slovenščino in kakovostne prevode iz slovenščine v angleščino.
 • Vaši prevodi iz angleščine v slovenščino in prevodi iz slovenščine v angleščino so pri nas strogo varovani, saj prevajalce angleščine veže poklicna molčečnost.
 • Število znakov ali besed storitev prevajanja angleščine se obračuna v izvornem jeziku.
 • Ob prvem naročilu prevajanja angleščine priznamo 15 % popust.
 • Rednim strankam pri mesečnem naročanju nad 10 strani prevodov iz angleščine v slovenščino ali prevodov iz slovenščine  v angleščino priznamo 10 % popusta.
 • Ob večjih naročilih nad 40 strani prevodov iz angleščine v slovenščino ali prevodov iz slovenščine v angleščino priznamo 5 % popusta.

Jezikovno izobraževanje

splošni tečaj angleščine 24 EUR
specializirani tečaj angleščine 28 EUR
individualni tečaj angleščine 28 EUR
inštrukcije angleščine 13 EUR

Cena velja za 45 min, vanjo pa ni vštet učni material.

Video produkcija

Storitev snemanja video materiala 25 EUR
Montaža posnetega materiala 25 EUR

Cena velja za 60 min.

http://www.transumana.si">
Proudly powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck