Prevajanje

Prevajanje-iz-angleščine-v-slovenščino Graphic1 PREVAJANJE IZ ANGLEŠČINE V SLOVENŠČINO


Krog izkušenih prevajalcev angleščine Transumana zagotavlja kakovostne prevode iz angleščine v slovenščino tako  splošnih kot strokovnih besedil. Pri prevajanju iz angleščine v slovenščino uporabljamo najnovejša  prevajalska orodja, iskalnike in korpuse, s pomočjo katerih se zagotavlja terminska usklajenostje ter nadzor kakovosti. Največ prevajanja iz angleščine v slovenščino se izvaja za raznovrstna navodila,  opise izdelkov in promocijska gradiva.

Prevajanje-iz-slovenščine-v-angleščino  Graphic2 PREVAJANJE IZ SLOVENŠČINE V ANGLEŠČINO


Naj vaša angleščina ne zveni slovensko!

Ker so prevodi iz slovenščine v angleščino ogledalo vašega podjetja ali vas samih, izberite Transumano kot zanesljivo prevajalsko rešitev. Ljudje si bodo dobro zapomnili slabe prevode iz slovenščino v angleščino, zato se izognite posmehu in se zanesite na odličnost Transumane.

Prevodi-iz-angleščine-v-slovenščino  Graphic3 Način dela


V skladu z vizijo podjetja Transumana temelji prevajanje iz angleščine v slovenščino in prevajanje iz slovenščine v angleščino na združevanju zanesljivih  izkušenj ter inovativnih metod v skupen strukturiran proces.  Končni prevodi iz  angleščine v slovenščino tako zvenijo kot da bi bil v izvirniku zapisani v slovenščini, prevodi iz slovenščine v angleščino pa kot da bi bil v izvirniku zapisani v angleščini. Posredovanje besedil za prevajanje angleščine in opravljenih prevodov se opravi na enega od spodaj našetih načinov:

Besedila za prevajanje iz angleščine v slovenščine oziroma prevajanje iz slovenščine v angleščino nam lahko posredujete v različnih oblikah:

  • računalniške datoteke (.doc, .odt. .xls, .ppt, .rtf, .jpg, .pdf)
  • spletne oblike (.xml, .html)
  • oblike prevajalskih programov (.ttx, .qbd)
  • na različnih digitalnih medijih (CD, DVD)

Sledi ocena obsega in zahtevnosti besedila ter dogovor o izvedbi in roku za oddajo prevoda. Prevodi iz angleščine v slovenščino oziroma prevodi iz  slovenščine v angleščino so nato izvedeni strokovno in v skladu z naročnikovimi navodili ter v zahtevanih rokih.

Prevodi-iz-slovenščine-v-angleščino  Graphic4

Prevodi-iz-slovenščine-v-angleščino  Graphic4 Zagotovilo kakovosti


Transumana v vse  stopnje postopka prevajanja iz angleščine v slovenščino oziroma prevajanja iz slovenščine v angleščino  vpeljuje nadzor kakovosti, ki zagotavlja odličnost vsakega prevoda. Nadzor kakovosti sestoji iz treh faz:

1. Izbira prevajalca angleščine ali ekipe prevajalcev, primerne za določen prevajalski projekt.
2. Drugoten pregled prevodov opravi neodvisna ekipa prevajalcev angleščine, kar zagotovi visok standard opravljenih  storitev.
3. Prevod iz angleščine v slovenščino oziroma prevod iz slovenščine v angleščine je poslan naročniku z zagotovilom kakovostno opravljene prevajalske storitve.

http://www.transumana.si">
Proudly powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck