Tolmačenje

Storitve tolmačenja vam lahko pridejo prav v različnih situacijah: ko gostite poslovne partnerje iz tujine ali ko organizirate konferenco, sestanek, srečanje, sejem, simpozij ali kongres, kamor ste povabili tuje goste in govornike. Storitev tolmačenja izvajajo le izkušeni in preverjeni tolmači z vrhunskim znanjem tako angleščine kot slovenščine.

Sodni prevajalci PUŠČICA KONSEKUTIVNO TOLMAČENJE


Stranke se pogosto odločajo za storitve konsekutivnega prevajanja, saj je primerno že za srečanja manjšega obsega.  Storitev konsekutivnega tolmačenja prav tako navadno ne zahteva nobene posebne opreme.

Sodni prevajalci PUŠČICA SIMULTANO TOLMAČENJE


Simultano tolmačenje je primerno na konferencah, kongresih, tiskovnih konferencah, simpozijih, seminarjih in ostalih srečanjih. Pri simultanem tolmačenju se vsebina govora sočasno oziroma z manjšim zamikom prevede v ciljni jezik. Za tovrstno tolmačenje potrebujemo tehnično opremo (kabina, mikrofon in slušalke) in dva tolmača.

Sodni prevajalci PUŠČICA SODNO TOLMAČENJE


Naši sodni prevajalci oziroma sodni tolmači za angleški jezik, imenovani s strani Ministrstva za pravosodje, bodo poskrbeli za natančno in zanesljivo sodno tolmačenje.

Ostale storitve:

http://www.transumana.si">
Proudly powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck